حدث خطأ في هذه الأداة

شرائح الكبدة البانية

شرائح الكبدة البانية,عمل الكبدة البانية,طريقة الكبدة البانية,اصنعي شرائح الكبدة البانية,اشهي شرائح كبدة,روعة الكبدة البانية,اطيب كبدة بانية,جمال الكبدة البانية,الكبدة البانية,اروع كبدة بانية

مقادير عمل الكبدة البانية :

نصف كيلو كبدة بتلو او بقري شرائح - 2 بيضة مخفوقة - كوب بقسماط ناعم - ملح وفلفل اسود - ملعقتين خل ابيض 


طريقة عمل الكبدة البانية :

- نحضر الكبدة الشرائح وتتبل بالملح والفلفل الاسود وملعقتين الخل وتترك حوالي ربع ساعة 
- نخفق البيض ونضيف قليل من الملح والفلفل 
- نغمس شرائح الكبدة في البيض ثم في البقسماط حتي تغمرها تماما مع الضغط عليها باليد 
- نجهز طاسة علي النار وبها كمية من الزيت تكفي لتحمير الكبدة من الجهتين 
- نرص شرائح الكبدة في الزيت الساخن والانتظار لحظات ثم قلبها علي الوجه الاخر للتحمير 
- نجهز طبق واسع عليه ورق لامتصاص الزيت الزائد 
- نخرج شرائح الكبدة علي الورق ونكرر الخطوات
- عند الانتهاء ننقل شرائح الكبدة البانية علي طبق واسع مرشوش باوراق البقدونس او الجرجير
- تقدم الكبدة البانية ساخنة مع الخبز الاسمر او المكرونة والسلطات

وبالهنا والشفا
حقوق الطبع والنشر محفوظة لمدونة جمالك وصحتك من الطبيعة