شرائح الكبدة البانية

شرائح الكبدة البانية,عمل الكبدة البانية,طريقة الكبدة البانية,اصنعي شرائح الكبدة البانية,اشهي شرائح كبدة,روعة الكبدة البانية,اطيب كبدة بانية,جمال الكبدة البانية,الكبدة البانية,اروع كبدة بانية

مقادير عمل الكبدة البانية :

نصف كيلو كبدة بتلو او بقري شرائح - 2 بيضة مخفوقة - كوب بقسماط ناعم - ملح وفلفل اسود - ملعقتين خل ابيض 


طريقة عمل الكبدة البانية :

- نحضر الكبدة الشرائح وتتبل بالملح والفلفل الاسود وملعقتين الخل وتترك حوالي ربع ساعة 
- نخفق البيض ونضيف قليل من الملح والفلفل 
- نغمس شرائح الكبدة في البيض ثم في البقسماط حتي تغمرها تماما مع الضغط عليها باليد 
- نجهز طاسة علي النار وبها كمية من الزيت تكفي لتحمير الكبدة من الجهتين 
- نرص شرائح الكبدة في الزيت الساخن والانتظار لحظات ثم قلبها علي الوجه الاخر للتحمير 
- نجهز طبق واسع عليه ورق لامتصاص الزيت الزائد 
- نخرج شرائح الكبدة علي الورق ونكرر الخطوات
- عند الانتهاء ننقل شرائح الكبدة البانية علي طبق واسع مرشوش باوراق البقدونس او الجرجير
- تقدم الكبدة البانية ساخنة مع الخبز الاسمر او المكرونة والسلطات

وبالهنا والشفا
حقوق الطبع والنشر محفوظة لمدونة جمالك وصحتك من الطبيعة