حدث خطأ في هذه الأداة

احلي صينية بطاطس باللحمة المفرومة

احلي صينية بطاطسي باللحمة المفرومة,صينية بطاطس باللحمة المفرومة,بطاطس باللحمة المفرومة,اشهي صينية بطاطس باللحمة المفرومة,اطيب بطاطس باللحمة المفرومة,اروع بطاطس باللحمة المفرومة,بطاطس باللحمة المفرومة في الفرن

مقادير عمل صينية البطاطس باللحمة المفرومة :

1 كيلو بطاطس مقشرة ومقطعة حلقات - نصف كيلو لحمة مفرومة - 2 حبة فلفل اخضر حامي او بارد حسب الرغبة - 2 حبة طماطم - بصلة كبيرة - قليل من الزيت النباتي - ملح وفلفل اسود - 4 فصوص ثوم كبير 

طريقة عمل صينية البطاطس باللحمة المفرومة :

- نحضر البطاطس بعد غسلها وتقطيعها الي حلقات 
- تتبل البطاطس بالملح والفلفل الاسود والزيت
- نحضر صينية فرن مستديرة ونرص فيها البطاطس مع التوابل 
- نحضر وعاء ونشوح فيه البصلة المقطعة حتي تصير وردي ثم نضيف عليها اللحم المفروم 
- نقلب جيدا حتي يختفي اللون الاحمر 
- تصب اللحمة فوق البطاطس بأنتظام 
- نضيف حلقات الطماطم والفلفل الاخضر وحوالي كوب من الماء لنضج البطاطس 
- توضع الصينية علي النار حتي تغلي ثم تدخل فرن حار لتمام النضج وتأخذ لون جميل علي السطح
- تقدم صينية البطاطس باللحمة المفرومة مع الارز الابيض او الخبز الاسمر البلدي والمخللات 

وبالهنا والشفا
حقوق الطبع والنشر محفوظة لمدونة جمالك وصحتك من الطبيعة