طريقة عمل تورتة البراونيز

طريقة عمل تورتة البراونيز,عمل تورتة البراونيز,احلي تورتة براونيز,تحفة البراونيز,اشهي تورتة براونيز,رائعة البراونيز,البراونيز ملكة التورتات,افخم تورتة براونيز,روعة البراونيز,الذ تورتة براونيز


مقادير عمل تورتة البراونيز :
 
( ممكن عمل طبقتين فقط وممكن عمل طبقة واحدة كل واحد وابداعاته وامكانياته )
لعمل طبقة واحدة من الاربع طبقات  التي بالتورتة :

- نصف كوب زبدة - كوب بياض بيض - 2 بيضة - ملعقة صغيرة فانيليا - ثلث كوب من مسحوق الكاكاو الغامق بدون سكر - نصف كوب دقيق - ذرة ملح - ربع ملعقة صغيرة بيكنج بودر - - 3 ملاعق من الزبدة - 3 من مسحوق الكاكاو بدون سكر - ملعقة عسل - ملعقة من الفانيليا - كوب سكر مطحون 
لعمل الغلاف او الحشو بين الطبقات بس  لو حنعمل طبقات نكرر الكمية :
3 ملاعق زبدة مع 3 ملاعق من مسحوق الكاكاو الغامق مع ملعقة من الفانيليا وملعقة عسل وسكر يضافوا مع بعض علي حمام مائي

طريقة عمل تورتة البراونيز :

- سخني الفرن جيدا 
- حضري صينية فرن متوسطة الحجم ومستديرة مدهونة ومبطنه بورق زبده 
- في وعاء كبير نقوم باذابة نصف كوب من الزبدة ثم تبعد من النار ونقوم بخلطها بالسكر والبيض والفانيليا 
- نضيف ثلث كوب مسحوق الكاكاو ونصف كوب الدقيق بعد نخلهم مع الملح والبيكنج بودر
- يتم صب العجين في الصينية بشكل متساو 
- تخبز في الفرن لمدة تتراوح مابين 25 و 30 دقيقة 
- وبكدة يبقي عملنا طبقة واحدة من الطبقات الاربعة الموجودة بالتورتة البراونيز 
- ممكن تكرار الكميات وخلطهم مع بعض ونكون مجهزين اربع صواني وتصب فيهم بالتساوي 
- وممكن زي ما احنا عايزين نعمل طبقة او اكثر حسب الرغبة 
- تترك لتبرد تماما ثم يضاف عليها الغلاف السابق تجهيزه 
وبالهنا والشفا
حقوق الطبع والنشر محفوظة لمدونة جمالك وصحتك من الطبيعة