حدث خطأ في هذه الأداة

طريقة عمل تورتة البراونيز

طريقة عمل تورتة البراونيز,عمل تورتة البراونيز,احلي تورتة براونيز,تحفة البراونيز,اشهي تورتة براونيز,رائعة البراونيز,البراونيز ملكة التورتات,افخم تورتة براونيز,روعة البراونيز,الذ تورتة براونيز


مقادير عمل تورتة البراونيز :
 
( ممكن عمل طبقتين فقط وممكن عمل طبقة واحدة كل واحد وابداعاته وامكانياته )
لعمل طبقة واحدة من الاربع طبقات  التي بالتورتة :

- نصف كوب زبدة - كوب بياض بيض - 2 بيضة - ملعقة صغيرة فانيليا - ثلث كوب من مسحوق الكاكاو الغامق بدون سكر - نصف كوب دقيق - ذرة ملح - ربع ملعقة صغيرة بيكنج بودر - - 3 ملاعق من الزبدة - 3 من مسحوق الكاكاو بدون سكر - ملعقة عسل - ملعقة من الفانيليا - كوب سكر مطحون 
لعمل الغلاف او الحشو بين الطبقات بس  لو حنعمل طبقات نكرر الكمية :
3 ملاعق زبدة مع 3 ملاعق من مسحوق الكاكاو الغامق مع ملعقة من الفانيليا وملعقة عسل وسكر يضافوا مع بعض علي حمام مائي

طريقة عمل تورتة البراونيز :

- سخني الفرن جيدا 
- حضري صينية فرن متوسطة الحجم ومستديرة مدهونة ومبطنه بورق زبده 
- في وعاء كبير نقوم باذابة نصف كوب من الزبدة ثم تبعد من النار ونقوم بخلطها بالسكر والبيض والفانيليا 
- نضيف ثلث كوب مسحوق الكاكاو ونصف كوب الدقيق بعد نخلهم مع الملح والبيكنج بودر
- يتم صب العجين في الصينية بشكل متساو 
- تخبز في الفرن لمدة تتراوح مابين 25 و 30 دقيقة 
- وبكدة يبقي عملنا طبقة واحدة من الطبقات الاربعة الموجودة بالتورتة البراونيز 
- ممكن تكرار الكميات وخلطهم مع بعض ونكون مجهزين اربع صواني وتصب فيهم بالتساوي 
- وممكن زي ما احنا عايزين نعمل طبقة او اكثر حسب الرغبة 
- تترك لتبرد تماما ثم يضاف عليها الغلاف السابق تجهيزه 
وبالهنا والشفا
حقوق الطبع والنشر محفوظة لمدونة جمالك وصحتك من الطبيعة