حدث خطأ في هذه الأداة

روعة اللحمة المحمرة مع مشروم وبطاطس

اطيب لجمة محمرة مع المشروم والبطاطس,الذ لحمة محمرة مع المشروم والبطاطس ,روعة اللحمة المحمرة مع المشروم والبطاطس,جمال اللحمة المحمرة مع المشروم,اللحمة المحمرة مع المشروم والبطاطس المقلية
 اطيب لجمة محمرة مع المشروم والبطاطس,الذ لحمة محمرة مع المشروم والبطاطس ,روعة اللحمة المحمرة مع المشروم والبطاطس,جمال اللحمة المحمرة مع المشروم,اللحمة المحمرة مع المشروم والبطاطس المقلية


مقادير عمل اللحمة المحمرة مع المشروم والبطاطس المقلية :

كيلو لحم بقري او شمبري (من الموزة)- نصف كيلو مشروم طازج - نصف كيلو بطاطس - بصلة متوسطة - حبهان ومستكة وورق غار - قليل من الزيت او السمن للتحمير - زيت لقلي البطاطس - ملح وفلفل اسود - 2 فص ثوم كبير مفروم

طريقة اللحمة المحمرة مع المشروم والبطاطس المقلية :

- نحضر وعاء يصلح للنار ونضع به كمية من الماء وتترك لتغلي
- نقطع اللحم الي قطع طولية متوسطة الحجم
- توضع اللحمة فوق الماء المغلي مع نزع الريم من حين الي اخر
- نضيف البصلة والحبهان والمستكة وورق الغار
- تترك لتنضج حوالي ساعة الا ربع ونضيف الملح بعد النضج وتترك 5 دقائق علي النار 
- نقطع المشروم الي اجزاء متوسطة 
- نحضر طاسة عميقة ونضع بها كمية من السمن حوالي 2 ملعقة كبيرة 
- نضيف اللحمة المسلوقة للتحمير وتذود بالملح القليل والفلفل الاسود
- تشوح اللحمة جيدا حتي تكتسب اللون الجميل ونضيف المشروم والثوم المفروم 
- نستمر في التقليب لمدة دقيقتين 
- تحمراصابع البطاطس في الزيت وتقدم مع اللحمة المحمرة والمشروم   
- تقدم اللحمة مع المشروم والبطاطس المقلية بجانب الارز بالشعرية والسلطة الخضرا او الطحينة او سلطة الزبادي بالخيار تبقي تحفة 
وبالهنا والشفا
حقوق الطبع والنشر محفوظة لمدونة جمالك وصحتك من الطبيعة