تتبيلة السمك المشوي الرهيبة


طريقة تتبيلة السمك المشوي الرهيبة,عمل تتبيلة السمك المشوي,سرتتبيلة السمك المشوي,خطوات تتبيلة السمك المشوي,مكونات تتبيلة السمك المشوي,تعرفي علي اسرار تتبيلة للسمك المشوي


مقادير تتبيلة السمك المشوي :

ثوم مفري - ملح - فلفل اخضر حامي - كمون ( دقة )

خلطة توضع علي السمك بعد شوية :
جرجير مقطع صغير - شبت مقطع صغير  - بصل حلقات - طماطم او جزر- حلقات من الليمون

طريقة تتبيل السمك المشوي :

- يتبل السمك في الردة الناعمة بعد غسل السمك جيدا 
- يترك  قليلا ونكون مجهزين علي جنب اناء عميق به ( مقادير التتبيلة او الدقة مفرومة كلها مع بعض ومعهم قليل من الماء المغلي )
- يشوي السمك علي الصاج جيدا علي الجنبين وفور انتهائه يوضع في تتبيلة السمك او الدقة ويترك حوالي خمس دقائق حتي يتشرب من التتبيلة 
- نكون مجهزين ورق فويل او صنية محكمة الغلق ونرص السمك بجانب بعض 
- نرش بين كل طبقة قليل من الخضرة بتاعة الخلطةمن جرجير وشبت وبصل وجزر وحلقات الليمون 
- تغلق ورق الفويل جيدا او الصنية لحين متاخذ النكهه وتقدم وجبة السمك ساخنة .

وبالهنا والشفا
حقوق الطبع والنشر محفوظة لمدونة جمالك وصحتك من الطبيعة