حدث خطأ في هذه الأداة

طريقة عمل البامية المصرية

طريقة عمل البامية المصرية, البامية المصرية بالحم الضاني, طاجن البامية المصرية باللحم , البامية المصريه مع الفلفل و اليمون

طريقة عمل طاجن البامية المصري:

المكونات : حوالي كيلو لحم ضأن او بقري - كيلو من البامية - حوالي رأس من الثوم المقشر والمهروس- حلقات من الفلفل الاخضر الحريف او الرومي حسب الرغبة - بصلتين متوسطتين واحدة للشوربه اللحم والثانية لتجهيز البامية - ملح فلفل اسودناعم
الطريقة:تسلق قطع اللحم جيدا مع الحبهان والمستكه وبصلة صغيرة وعند النضج وتكون بها كميه قليله من الشوربة نسقط فيها الباميه المجهزه والتي سبق تنظيفها من الاقماع ونضيف اليها الثوم المهروس وحلقات الفلفل الرومي او الحريف علي حسب الرغبة وعند تمام النضج نضع الطماطم المسبكة من قبل عليها ونحمر البصلة المبشوره في قليل من الزيت ويوضع عليها ثم اضافة الملح والفلفل الاسود اليها وتركها حوالي 5 دقائق حتي تتشرب طعم الطماطم والبهار وتقدم البامية المصرية ساخنه مع عصير اليمون وحبات الفلفل الاخضر وبالهناء والشفاء